Wilt u met vrienden een leuke workshop in Amsterdam doen?

Als vrienden vinden wij het altijd leuk om dingen met elkaar te ondernemen. Wij willen namelijk niet alleen maar met elkaar in de kroeg zitten want op een gegeven moment heb je dat ook wel een beetje gezien. Wij vonden het daarom leuk om eens te kijken of wij een leuke workshop in Amsterdam konden gaan doen. Wij hebben al heel lang niet meer met zijn allen iets in deze stad ondernomen en dus wilden wij graag kijken wat wij konden doen wanneer wij een workshop in Amsterdam wilden gaan doen. Wij hebben toen gekeken wat de mogelijkheden waren en ik moet u zeggen dat wij heel vaak een workshop in Amsterdam zagen die wij echt niet interessant vonden. Wij hebben daarom bijna al onze plannen omgegooid toen ik van een collega van mij hoorde dat ik een keer naar de site amsterdamtour.nl moest gaan wanneer ik een goede workshop in Amsterdam wilde vinden. Deze site heb ik daarom ook gelijk een keer grondig bekeken en ik moet u zeggen dat ik inderdaad onder de indruk was van de mogelijkheden die ik hier aangeboden kreeg. Deze mensen hebben heel veel interessante mogelijkheden te bieden voor mensen die graag een leuke workshop in Amsterdam willen doen. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen gevonden heb omdat ik gemerkt heb dat deze mensen echt weten wat leuk is om met een groep vrienden te doen. Ik heb daarom de site gelijk even aan iedereen doorgestuurd om te horen of zij hier ook graag een workshop in Amsterdam wilden gaan vieren. Ik heb toen gemerkt dat iedereen heel enthousiast was en wij hebben daarom een leuke workshop in Amsterdam uitgekozen. Wij waren blij dat de maatregelen omtrent corona weer minder streng waren zodat wij ook echt zeker konden zijn dat wij konden komen in Amsterdam. Wij hebben naar de dag van de workshop in Amsterdam uitgekeken en ik kan u inmiddels zeggen dat wij een heel leuke dag hebben gehad.

Wij hebben genoten van onze workshop in Amsterdam

Wij hebben een workshop in Amsterdam gedaan waarin wij geleerd hebben hoe wij plat Amsterdams moeten praten. Wij vonden dit heel erg leuk en ik ben daarom heel blij dat wij hier zijn gaan kijken toen wij een workshop in Amsterdam zochten. Deze mensen hebben ons heel goed vermaakt en wij hebben echt een heel leuke dag gehad. Het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij graag nog een keer met de mensen van amsterdamtour.nl in zee wilden gaan. Wij hebben daarom gelijk een reservering voor volgend seizoen gemaakt want wij konden niet wachten om hier nog een keer te komen.

Wilt u ook iets leuks boeken?

Mocht u ook iets leuks willen boeken met uw vrienden of met collega’s, dan kunt u:

  • Even naar de site amsterdamtour.nl surfen
  • Bekijken hoe deze mensen u kunnen helpen
  • Een keer contact opnemen met een van de mensen als u nog vragen heeft

Wij hopen dat wij de volgende keer weer net zo’n leuke dag zullen hebben als laatst.